Gastenboek

Het gastenboek

Nogmaals bedankt Bettine!

Rated 5 out of 5
22 augustus 2022

Wij denken regelmatig terug aan onze kraamweek met Bettine. Bettine heeft ons als nieuwe (onervaren) ouders zo fantastisch begeleid.

Zeker ook het stuk borstvoeding geven ging door haar deskundige hulp heel voorspoedig. Onze zoon is nu inmiddels 10 maanden oud en ik geef hem nog steeds borstvoeding.

Wij willen Bettine nogmaals enorm bedanken!

Christina en Jeffrey

GOED-BETER-BEST

Rated 5 out of 5
25 juli 2022

Waar zal ik eens beginnen? Na 11 weken heb ik contact gehad met Bettine. Dit klikte meteen zo goed. Van te voren weten wie er komt en al enig contact is gerust stellend en zeker bij een eerste kindje. Ook de nodige Tips en hulp was al zeer welkom. Toen uiteindelijk de kraamweek begon was ik zo blij dat Bettine er was. Niet alleen omdat ze fantastisch voor onze dochter zorgde. Ook mij legde ze behoorlijk in de watten. Met alle zelfverzonnen middeltjes was ik snel weer de oude. Niet alleen lief en zorgzaam maar ook eerlijk en zeer bekwaam. Alles wat je nodig hebt in zo’n week. Zelfs toen de kraamweek afgelopen was hebben wij haar stiekem nog eens een berichtje gestuurd om te vragen hoe en wat? Ik zit nog even niet te wachten op een tweede kindje maar als het gaat kriebelen is Bettine de eerste die ik bel! Nogmaals dankjewel voor al je hulp, we gaan je missen. Lieve groet, Teddy en Charlotte

Charlotte

Kraamweek Otis

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Wij willen je graag bedanken voor een heerlijke kraamweek. We hebben ontzettend veel van je geleerd en je hebt ons een hoop zelfvertrouwen gegeven.

Denise & Jeroen

Bettine is een topper

Rated 5 out of 5
4 juli 2022

In mei hebben wij een dochter gekregen en zijn wij in de eerste 8 dagen begeleid en bijgestaan door Bettine.

Laat ons voorop stellen dat we haar een geweldige vrouw vinden. Bettine heeft ons voorzien van zoveel goede adviezen en tips, zonder ook maar een klein beetje belerend te zijn. Ze laat ruimte voor eigen “foutjes/leringen” en haakt daar dan heel natuurlijk op in. Ze is warm, lief en zorgzaam naar zowel baby als ouders. Echt zo iemand waar je dingen aan toevertrouwd, zelfs je pasgeboren baby.

Daarnaast weet ze precies hoe ze zich op moet stellen. Ook als er bijv. visite is.

Ik kan iedereen alleen maar aanmoedigen om Bettine in de arm te nemen, dat is echt een cadeau aan jezelf.

Wij hebben haar in ieder geval in ons hart gesloten.

Ronald, Maxime & Frankie

Fantastische kraamweek

Rated 5 out of 5
4 juli 2022

Bettine is in 1 woord fantastisch. Het was ons eerste kindje en we wisten natuurlijk wel iets wat ons te wachten stond, maar ook heel veel niet en daar heeft Bettine ons fantastisch bij geholpen. Heel relaxt, maar ook zeer waakzaam dat we genoeg rust kregen. Kortom een fantastische eerste week !

Guido van den Broek

Wil je nou ook een ervaring achterlaten? Doe dat hier.

Vind ik ook heel erg fijn!

Alle informatie

Voor alle informatie kunt u hier navigeren door de pagina’s! Ook kunt u direct contact met mij opzoeken door op de contact pagina te klikken.

Ziektekosten verzekering

Lees meer

De bevalling

Lees meer

Interesse?

Hier aanmelden

Voordelen van een zelfstandige kraamverzorgster

Lees meer

Werk gebied

Lees meer

Gastenboek

Lees meer

Wilt u zich aanmelden?

Contact opnemen

Fotoboek Kraamzorg Bettine

Fotoboek