Gastenboek

Het gastenboek

Ontspannen kraamweek

Rated 5 out of 5
15 maart 2022

Wij hebben genoten van een ontspannen kraamweek!
Bettine kijkt wat er nodig is en past haar zorg in de kraamweek daarop aan.
Heel erg bedankt Bettine, we gaan je missen!

Danielle van Spengen

Voor de 2e keer een heerlijke kraamweek gehad met Bettine!

Rated 5 out of 5
5 oktober 2021

Bij onze eerste dochter kwam Bettine bij ons als kraamverzorgster. Na toch wel een heftige bevalling heeft zij er toen voor gezorgd dat onze kraamweek heerlijk relaxt was. Toen ik opnieuw zwanger was bleek dat Bettine voor zichzelf was begonnen en hebben we haar meteen gevraagd of ze ook deze kraamweek bij ons wilde komen. Het was weer ontzettend fijn en het heeft er wederom voor gezorgd dat wij een hele relaxte kraamweek gehad; veel rust, veel ruimte, echt ontzorgen. Kortom tijdens 2 van ons meest bijzondere momenten in ons leven heeft Bettine bijgedragen aan heel veel rust tijdens toch wel een hectische periode.

Melanie

Geweldige kraamweek dankzij Bettine

Rated 5 out of 5
12 mei 2021

Wouw; wat hebben wij een geweldige kraamtijd gehad mede dankzij Bettine!
Bettine was precies wat wij nodig hadden tijdens en na de geboorte van onze dochter. Ze is een ontzettende warme, positief ingestelde en deskundige kraamhulp. Ze is flexibel en pastte de zorg helemaal aan naar onze wensen.
Ik zou haar liever ‘kraam coach’ willen noemen want ze heeft zoveel meer gedaan dan alleen de standaard kraamhulp activiteiten! Met haar positiviteit en ‘aanpakkers mentaliteit’ heeft ze ons enorm veel geleerd en gesteund waardoor wij vol vertrouwen de kraamtijd achter ons lieten. Volgens mij is je missie als kraamhulp dan met vlag en wimpel geslaagd..!
Betttine is daarnaast een echte team player;, de samenwerking met de verloskundige en lactatiekundige verliep vlekkenloos! Ze heeft ook een sterk netwerk waardoor ze binnen no time een specialist kan inschakelen indien nodig.
Wat ik ook enorm bijzonder vind, is dat ze oprechte interesse toont en ons nu nog steeds vraagt hoe het gaat met onze dochter.
Kortom: Ik kan Bettine aan iedereen aanraden die op zoek is naar persoonlijke zorg en een kraamhulp die alle zorgen uit handen neemt! Als je, net als ik, je kraamtijd wil afsluiten met positieve tranen omdat je Bettine zo geweldig vond, boek haar dan!!

Josephine

Fijne Kraamzorg

Rated 4 out of 5
29 januari 2021

Door omstandigheden (een vroege bevalling (37,2 wkn) en het uitvallen van de andere kraamhulp) kenden we Bettine nog niet, maar de klik was er meteen. Onder andere door Bettine is de onverwachte thuisbevalling soepel en prettig verlopen.
Bettine heeft de gave onzichtbaar maar duidelijk aanwezig te zijn. Is zorgzaam voor moeder, kind en partner. Ze zorgt voor de benodigde kennis, maar ook voor een ontbijtje op bed en een bakje fruit.
Afstemming met Bettine is makkelijk en verloopt soepel. Bettine heeft een soepele en fijne kraamweek mogelijk gemaakt.

Dana en Michiel

Wil je nou ook een ervaring achterlaten? Doe dat hier.

Vind ik ook heel erg fijn!

Alle informatie

Voor alle informatie kunt u hier navigeren door de pagina’s! Ook kunt u direct contact met mij opzoeken door op de contact pagina te klikken.

Ziektekosten verzekering

Lees meer

De bevalling

Lees meer

Interesse?

Hier aanmelden

Voordelen van een zelfstandige kraamverzorgster

Lees meer

Werk gebied

Lees meer

Gastenboek

Lees meer

Wilt u zich aanmelden?

Contact opnemen

Fotoboek Kraamzorg Bettine

Fotoboek